kutya betörő

Betörőt akartak fogni a rendőrök… nem bírták ki nevetés nélkül, mikor meglátták a betolakodót!

Képzeld el, hogy az éjszaka kellős közepén hatalmas csörömpölésre ébredsz és még a kutyáid is hangosan ugatnak. Te mire gondolnál először? Mi arra, hogy egy betörő járkál a házunkban. Nos, erre gondolt egy 18 éves kaliforniai fiú is, aki hatalmas hangzavarra ébredt éjszaka.

Azonnal felhívta a rendőrséget, hogy valaki betört a házába és azonnal jöjjenek ki. Mikor az egyenruhások kiérkeztek, szinte percek alatt megtalálták a zaj forrását… ezután pedig nem bírták abbahagyni a nevetést.

“Mikor kiérkeztünk a házhoz a fiú nagyon meg volt rémülve, azt mondta betörő van a házában.” – mesélte Spencer Crum seriff.  A fiú azt is elmondta a rendőröknek, hogy a kutyái is ugattak, mintha valaki baj lenne és figyelmeztetni akarták volna őt.

A tisztek elkezdték átkutatni a házat és nem sokkal később rá is találtak az illetéktelen behatolóra.

Ami azt illeti, a betörő egyenesen farkasszemet nézett velük a tetőablakból.

kutya betörő

“Az egyik kollégám zajt hallott a tető felől ezért zseblámpájával oda világított – ekkor vettük észre a besurranót. A srác kutyája volt, aki félig kilógott az ablakon. Mindannyian nevetésben törtünk ki, még a megijedt fiú is.” – mesélte a seriff.

kutya betörő

A kutya egy óriási német dog volt, aki egyébként itt lakott a házban. Gazdája azonban annyira megijedt, hogy teljesen elfelejtkezett róla. Az eb csak ki akart menni a kertbe, de az ajtó be volt zára, ezért megkereste a legközelebbi kijáratot – ami a tetőablak volt. A többi kutyája pedig azért ugatott, mert fel akartak menni a társukhoz.

kutya betörő

“Már 25 éve vagyok rendőr és rengeteg furcsa esethez hívtak ki, de hogy valaki a saját kutyáját nézze betörőnek, na ilyen még soha sem volt.” – mesélte Crum.

Ha a Te arcodra is mosolyt csal ez a történet, kérünk oszd meg barátaiddal a Facebook-on! 🙂