A kutya gazdája hazajön és látja, hogy véres a fal – eztán vette észre milyen szörnyűség történt!

Az az ember, aki az Egyesült Államokban található Virgina városában akart kirabolni egy házat, úgy gondolta, hogy mindent alaposan eltervezett. A ház teljesen üres volt, ezért a betörőnek nem kellett azon idegeskednie, hogy valaki megzavarja őt rablás közben.

Azzal viszont nem volt tisztában, hogy a család kutyája, Oden otthon van és ő vigyáz a házra.

Miután a család hazaért, észrevették hogy belül az egyik fal csupa vér volt. Oden ugyanis nem rajongott a betörőért és minden erejével azon volt, hogy elkergesse őt a saját területéről. A kutyus többször is megharapta az idegent, akinek ideje sem volt a rablással foglalkozni, mert a kutya elől kellett menekülnie.

Az alábbi képeken láthatod, hogy mi várta otthon a családot:

kutya megvédte a házat a betörőtől

Tristan, Oden gazdája később feltöltötte a képeket a Facebook-ra és nem sokkal később már 130 000 lájkot kapott.

“Nagyon büszke vagyok a kutyámra, akinek még nincs német juhásza az feltétlen fogadjon örökbe, vagy vegyen egyet. Kiváló kutyák!” – írta Tristan.

Első hallásra talán elgondolkodsz, hogy miért tartanak otthon egy ilyen agresszív kutyát, de valamit tudnod kell! Oden az utca legbarátságosabb kutyája, a környéken minden gyerek hozzájuk jár játszani, mert imádják a kutyust. Oden még soha nem harapott meg senkit, de ez is azt bizonyítja, hogy ha a családot kell védelmezniük, akkor azt bizony megteszik.

kutya megvédte a házat a betörőtől

“A kutyám csak a dolgát végezte, amiért nagyon büszke vagyok rá.” – mondta a gazdi.

Az alábbi videóban láthatod Tristant és Odent:

Kérünk, hogy oszd meg a cikket barátaiddal, ha szerinted is tiszteletre méltó a kutya bátorsága!