A kislány a karjaiban tartja a kutyáját és énekel neki

A kislány a karjaiban tartja a kutyáját és énekel neki – a nap legmeghatóbb videója

Ha egy gyerek kutya mellett nőhet fel, az nagyon értékes dolog. Semmi sem hasonlítható ahhoz a kötődéshez és bajtársiassághoz, ami egy ilyen kapcsolatot jellemez. A feltétel nélküli szeretet köztük pedig egyre erősebb lesz az évek múlásával. Ez a kislány és az ő pitbullja villámgyorsan az Instagram sztárjai lettek, nem is nehéz rájönni, hogy miért. A gyermek édesanyja a róluk megosztott képekkel és videókkal szerette volna felhívni a figyelmet arra, hogy a pitbullok mekkora sztereotípiák áldozatai, miközben tökéletes családtaggá válhatnak, pontosan úgy, mint bármely más kutyafajta.

Csak figyeld meg, mennyire barátságosan és szeretettel veszi körül a kutya a kislányt! Ebből is látszik, hogy minden csak a nevelésen, nem pedig a fajtán múlik! Lebowski és Scarley a legjobb barátai és védelmezői is egymásnak, közös emlékeik pedig egy egész életre megmaradnak. Az anya annyi fotót készít kettejükről, amennyit csak tud, igyekszik minél több meghitt és játékos pillanatot elkapni a kislány és a kutya életéről.

Az alábbi videóban azt láthatod, ahogy Scarley egy barátságról szóló dalt énekel a legjobb barátjának, a négylábú Lebowskinak. Ebben az egy percben pedig minden benne van Scarey érzéseiről és a kutyával való mély kapcsolatáról. Hangosítsd fel és nézd meg, mekkora hatással tud lenni egy kutya egy kislány életére!