megmentett kiscicák

A kiscicákat és anyjukat az út szélén találták. Megmentői nem jutnak szóhoz, mikor köezelebb mennek!

A Homeless Animal Adoption League szervezet dolgozói a szokásosan indították a napot, amikor egy telefonhívás mindent megváltoztatott. A névtelen telefonáló azt állította, hogy egy kidobott kismacska alom van az út szélén.

A kiscicák összebújva feküdnek egymáson, hogy melegen tartsák magukat. A telefonáló elmondta, hogy az anyamacska is a helyszínen van, de nem akarták őt megfogni, nehogy megukra haragítsák.

kiscicákat és anyjukat az út szélén találták

Az időjárás már egyre hidegebbé vált, így nem volt kérdés a megmentés – azonnal kimentek a helyszínre és 6 kiscicát találtak az édesanyjukkal közösen.

A cicák egy kosárban raboskodtak, akiket azonnal a menedékhelyre szállítottak. A szervezet dolgozói nagyon boldogok voltak mikor kiderült, hogy az összes kiscica egészséges és egyikük sem szerzett komolyabb sérülést.

kiscicákat és anyjukat az út szélén találták

Ezután az anyamacska vizsgálata indult, de végül hatalmas meglepetés érte őket. A vizsgálatok alatt kiderült, hogy az “anyamacska” tulajdonképpen egy kanmacska.

kiscicákat és anyjukat az út szélén találták

A macska gondoskodásából arra következtettek a dolgozók, hogy ő lehet az apamacska, vagy a kiscicák testvére egy korábbi alomból. De az sincs kizárva, hogy egy idegen macska.

Ez egyáltalán nem számított a kicsiknek, mert anyjukként néztek fel rá.

kiscicákat és anyjukat az út szélén találták

A fekete kandúr sajátjaként gondozta a kiscicákat, játszott velük és mindent megtett, amit egy anyamacska tenni tudna. Sőt!

kiscicákat és anyjukat az út szélén találták

“Ez a macska megtanította nekünk, hogy mindent meg kell tennünk a legkiszolgáltatottabb állatok védelméért.” – mondta a szervezet egyik dolgozója.

A kandúr megmutatta, hogy bármilyen rossz is legyen a helyzet, mindig álljunk meg és nézzük meg hogyan tudunk segíteni a bajbajutottakon.