A kiéheztetett kutya egy elhagyott ház lépcsőjén ül

A kiéheztetett kutya egy elhagyott ház lépcsőjén ül. Egy nő arra járt és megható dolgot tett vele!

Bemutatjuk nektek Blossom történetét aki egy képnek köszönheti, hogy megmenekült az utcáról. Egy magányos kutyus volt, aki kiéheztetve ücsörgött egy elhagyott ház lépcsőjén a bejáratnál. Egy állatbarát nő nagyon megsajnálta, ezért adott neki enni és inni is. Készített róla egy képet, amit feltöltött az internetre, hátha tud neki egy szerető gazdit találni.

Erikánál jelentkezett egy oklahomai menhely, aki magához is vette a kutyát. Blossom eleinte nagyon félénk volt, nem bízott egyik emberben sem. Ez teljesen megérhető reakció, mert az embernek köszönheti, hogy kikerült az utcára. Az eb pár napon belül megbarátkozott a menhelyi dolgozókkal akik kezelték és etették őt. A kutyust meg is fürdették és ezt le is videózták, amit feltöltöttek az internetre.

Egy hónap múlva már egy nagyon vidám és boldog kutya volt, de még várt rá egy megpróbáltatás: Gazdit találni magának. Szerencsére hamar jelentkezett egy család, akik nagyons szívesen magukhoz vennék Blossomot. Sarah és Gary úgy döntöttek magukhoz veszik és élete végig szeretetet és biztonságot nyújtanak neki. Blossom így már nagyon jól érzi magát és soha többé nem lesz magányos.