A gepárd megközelíti az embert, aki a fa alatt alszik

A gepárd megközelíti az embert, aki a fa alatt alszik – nézd mi történik ezután!

Milyen állat volt a legpuhább és legaranyosabb, amit eddig átöleltél? A kutyád, vagy esetleg a cicád? Nos, a történetünk főszereplője egy nem hétköznapi állat barátságát tudhatja a magáénak. Nem egy cuki kutyáról, vagy egy édes macskáról van szó, hanem egy gepárdról. Bár első ránézésre imádni való és szerethető háziállatnak tűnnek, de természetesen ez nem igaz.

Bemutatjuk nektek Eden-t, aki a világ legbarátságosabb gepárdja. Dolph Volker a Dél-Afrikában található Cheetah Experience-ben kezdett önkénteskedni és itt találkozott először Edennel, a gepárddal.

Az elején nem sok időt töltöttek együtt és úgy tűnt, hogy Eden semmit sem akar tőle. De amikor a következő évben az állat visszatért, minden megváltozott.

A gepárd megközelíti az embert, aki a fa alatt alszik

Miután egyre több időt töltöttek együtt, Eden közeledni kezdett a férfi felé és végül elválaszthatatlan párossá váltak. Dolph szerint ő a legbarátságosabb gepárd, akivel valaha is találkozott. Sűrűn szokott odabújni hozzá és ilyenkor még puszit is ad neki.

“Az idő múlásával egyre biztonságosabban és kényelmesebben érezte magát mellettem és egyre inkább úgy bánt velem, mintha én is gepárd lennék. Ez magában foglalja a dorombolást, a harapdálást, de még az ápolást is. Eden imád velem játszani, a kimerítő játék után pedig mindig mellém fekszik és pihenünk egy keveset.” – mesélte Dolph.

“Teljesen meglepett az a tény, hogy a a gepárdok sokkal interaktívabbak és ragaszkodóbbak, mint az átlagos macskák.” – folytatta.

A gepárd megközelíti az embert, aki a fa alatt alszik

Dolph és Eden barátságáról természetesen készült egy videó is, melyben bemutatják a közös életüket. A gepárd tényleg úgy viselkedik, mint egy gyengéd kiscica – odabújik gondozója mellé és még az arcát is megnyalja.

Ugye milyen csodálatos a kapcsolatuk? Ha Te is így gondolod, kérünk oszd meg ezt a történetet barátaiddal is!