A fekete párduc egy év után ismét találkozik a lánnyal, aki megmentette az életét.

A fekete párduc egy év után ismét találkozik a lánnyal, aki megmentette az életét.

Nem csak a háziállatok világában szorulnak segítségre az állatok, hanem a vadvilágban is. Számos vadon élő állatnak van szüksége az emberi beavatkozásra. Sok olyan állat él a világon, akiket még kölyökkorukban hagyott el az anyja, vagy egy borzalmas balesetet szenvedtek. A segítségünk nélkül ezek a példányok csupán pár napig maradnának életben, utána pedig meghalnának.

Az alábbi videóban szereplő párduc is rászorult az emberi segítségre. Juhi Agrawal pár évvel ezelőtt találkozott egy árva fekete párduc kölyökkel. A lány elvitte őt a helyi állatmenhelyre, de csak miután megbizonyosodott róla, hogy a családja valóban elhagyta őt és nem térnek vissza.

Juhi közbelépése nélkül a kis kölyök minden bizonnyal pár nap alatt meghalt volna. A kölyök a lánynak köszönheti az életét, akivel hamar összebarátkoztak. A fekete párduc végül egy rezervátumba került, ahol társai között élhette a mindennapjait.

Eleinte Juhi sűrűn látogatta barátját, de a munkája miatt egy idő után ez abbamaradt. A lány végül egy év múlva tért vissza barátjához, aki nagyon is jól emlékszik rá.

Ezt a találkozást láthatjátok az alábbi videóban. Ez a felvétel is jól bizonyítja, hogy az állatok sem felejtenek.

A párduc valóságosan a lány ölébe ugrott és megölelte őt, így fejezve ki a szeretetét.

Ha szerinted is szívmelengető a barátságuk, akkor oszd meg ismerőseiddel is!