Egy óriási farkas ül a lány mellett

Egy óriási farkas ül a lány mellett. Nézzétek mi történik, amikor a lány megfordul!

Íme Danielle, aki a világ egyik legjobb és legszebb munkahelyén dolgozik. A nő a Colorado Wolf and Wildlife Centernél dolgozik, aminek a telephelye az amerikai Sziklás Hegységben található. A cég külön a farkasokra specializálódott: a környékbeli sérül állatnak nyújt menedéket. Itt találkozott Danielle egy Kekoa nevű farkassal aki 50 kg súlyú és több, mint két méter hosszú.

Először mindenki megrémülne a hatalmas állattól, de amilyen óriási, annyira melegszívű is. Olyan ártatlan mint egy bárány és ezt jól bizonyítja az alábbi videó is. A felvételen azt láthatjuk, ahogy a nő elkezdi őt simogatni és a farkas nagyon aranyosan reagál rá. Az állat már 9 éves, mégis nagyon szelíd. Már kölyökkora óta emberek között van, kicsiként ők táplálták cumisüvegből, így érthető hogy ennyire szelíd maradt.

Danielle megkérte testvérét, hogy vegye fel kamerával amikor odamegy a hatalmas farkashoz. Kekoa rengeteg puszival fogadja gondozóját és reméli kap majd egy kis simogatást. Még hátra is dobja magát, csak hogy Danielle megtudja simogatni a pocakját. Micsoda kedves jelenet!