Egy kóbor kutya meg akart menteni egy bolt elé kikötött pitbullt

A közelmúltban Dmitrij Timchenko a szolidaritás lenyűgöző szemtanúja volt. Dimitrij és barátnője egy üzletbe mentek Novorossiisk, Oroszországban, amikor megláttak egy Pitbullt aki oda volt kötve egy kerítéshez.  A kutyát csak kis időre hagyta ott a gazdija, aki bement a boltba vásárolni, de egy másik kutya aki arra járt teljesen máshogy látta a dolgokat.

Ez egy kóbor kutyus volt aki nagyon aggódott, hogy a Pitbullt otthagyták. “Láttam már ezt a kutyát barangolva a városban” – mondja Dmitrij. “Mindig gyalogos átjárót használja az átkeléshez. Nagyon intelligens kutya. “

Egy kóbor kutya meg akart menteni egy bolt elé kikötött pitbullt

És azon kívül, hogy intelligens, nagyon barátságos. Miközben Dimitrij figyelte, a kutya odament a PitBullhoz és elkezdte kibontani a csomót. Nem telt el sok idő mire elrágta a pórázt, és a Pitbullt szabadon engedte, majd a pórázától fogva magával vitte.

Egy kóbor kutya meg akart menteni egy bolt elé kikötött pitbullt

Látva, hogy a Pitbull elmegy az új barátjával, Dimitrij és kedvese gyorsan közbeavatkoztak. Nem akarták, hogy a gazdi azt higgye, hogy ellopták a kutyáját.

Bár az egész csak félreértés volt a kóbor kutya szemszögéből, de ez bizonyítja a csodálatos lelkét. Senki se tudja honnan jött a kóbor kutya, de nagyon jó állapotba van és jól boldogul az utcákon. Reméljük, hogy egy nap valaki megszereti annyira, hogy befogadja.