A nő azt hiszi a csimpánz nem emlékszik rá 18 év után. Nézzétek mit csinál mikor a nő kinyújtja a kezét!

Linda Koebner 23 éves volt, amikor a világ legjobb munkáját megkapta. Az akkori időkben iktatták be azt a törvényt, miszerint innentől kezdve tilos állatokon kísérletezni.

Linda azon szerencsés emberek közé tartozott, akik elengedhettek egy csoport majmot. Ő volt az aki kinyitott a ketrecüket, ő adta meg nekik a szabadságot.

A csimpánzok majdnem 6 teljes évet töltöttek bezárva, de végre ők is szabadon rohangálhatnak a napsütéses ég alatt. Az állatok nagyon féltek a szabadban, mivel egész életüket fogságban töltötték és ott is születtek, de Linda mellettük állt és támogatta őket.

A nő azt hiszi a csimpánz nem emlékszik rá 18 év után

A csimpánzokat egy rezervátumban engedték szabadon, ahol Linda feladata az ő gondozásuk volt. Tuljadonképpen az édesanya szerepet töltötte be az életükben. Volt két csimpánz akivel az átlagosnál is szorosabb kapcsolatot ápolt, ők voltak Doll és Swing.

Linda 4 évet töltött az állatokal a rezervátumban, de ezután végérvényesen el kellett utaznia.  Azonban 18 év múlva volt alkalma visszatérni arra a helyre, ahol a csimpánzok élnek. Ezidő alatt egyszer sem találkoztak, így a nő azt hitte nem fogják őt megismerni az állatok.

De amikor kinyújtja a kezét olyan dolog történik, amire nem számított! A csimpánzok minden bizonnyal megismerték a nőt, mert olyan közel bújtak hozzá amennyire csak lehetséges. Hihetetlen, hogy még ennyi év után is megismerik azt az embert aki régen szabadságot és szeretetet adott nekik.