Csak néhány pár másodperc kell ahhoz, hogy ez a videó rabul ejtsen

Csak néhány pár másodperc kell ahhoz, hogy ez a videó rabul ejtsen. Milyen csodálatos bolygó!

A Planet Earth II a BBC Studios egyik legnépszerűbb produkciója, melyet a BBC Amerika, a ZDF, a Tencent és a France Télévisions tévécsatornák közreműködésével forgatott.

A képkockák tartalma a lehető legcsodálatosabb módon tárja elénk, mennyire gyönyörű bolygón élünk! Ha ezt a videót megnézed, a te szemeidből is kicsordul a könny, ha belegondolsz, ezt a felbecsülhetetlen kincset teszi tönkre a hatalom iránti beteges vágy!

Csak néhány pár másodperc kell ahhoz, hogy ez a videó rabul ejtsen

A videóban a legapróbb részletekig csodálhatjuk meg a Föld arcát: a szigetek még érintetlen szépségét, az eget karcoló hegyeket, a dzsungel elbűvölő világát, a legelőket, a sivatagokat és az emberlakta nyüzsgő nagyvárosok hangulatát.

Fantasztikus érzés mindössze pár perc alatt körbeutazni a bolygót, és szemtanúja lenni a világunk mesebeli tájainak és élőlényeinek, amelyek nélkül kopár és fakó lenne az életünk.

Csak néhány pár másodperc kell ahhoz, hogy ez a videó rabul ejtsen

A Planet Earth sorozatok célja, feltérképezni és minél szélesebb körben népszerűsíteni a földi életformák sokszínűségét és nagyszerűségét. A Planet Earth II a legkorszerűbb filmezési technológiával biztosítja mindezt, Sir David Attenborough konferálásával.

A háttérzene Hans Florian Zimmer alkotása, és a lehető legtalálóbb a videó tartalmához. Megható és egyben lenyűgöző! Ezt mindenképp osztani kell!