Bakancslistát készített beteg kutyájának

Bakancslistát készített beteg kutyájának, hogy boldoggá tegye a hátralévő idejét

Halálos betegségben szenved, de gazdái mindent megtesznek azért, hogy kedvencük békében és boldogságban töltse utolsó hónapjait. A 11 éves Victoria hosszú időn keresztül tenyészkutyaként szolgált, ez idő alatt 18 alomnyi, vagyis 100-200 kutyát szült. Fiatalkorában megtámadta egy másik kutya, de a sebet soha nem kezelték, aminek következtében bal szemére megvakult.

Bakancslistát készített beteg kutyájának

Tavaly óta Victoria degeneratív myelopathiában szenved, ami testének hanyatlásához vezetett. Emiatt többé nem volt hasznos a tenyésztés céljából, így menhelyre került. A hely társalapítója, Grace Kelly Herbert és férje, Steve úgy döntöttek, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a haldokló kutya életének utolsó szakaszából.

Bakancslistát készítettek Victoriának, hogy sorra valósítsák meg a rajta szereplő, szórakoztató dolgokat. Ilyen például annak kipróbálása, hogy milyen rendőrkutyának lenni.

Bakancslistát készített beteg kutyájának

„A halálos beteg kutyákat, mint Victoria, megéri megmenteni, mert még mindig rengeteg élet lakozik bennük. Ő egy csodálatos kutya. Lojális és barátságos, és nagyon sok szeretet van benne. Ha szerencsénk van, akkor az év végéig velünk marad. Minden együtt töltött nap ajándék vele” – mondta el Grace Kelly Herbert.