Az idős kutyát egy zacskóban találták meg

Az idős kutyát egy zacskóban találták meg – a nő belenéz a szemébe és hihetetlen dolgot lát

Blackinek nagy fájdalmai voltak.

A gazdái becsomagolták őt egy zsákba és a nyaka köré ragasztószalagot tekertek. Berakták őt az autóba, a kutya kétségbeesetten várta mi fog történni, valószínűleg utolsó útjára indult. Az állat egész teste fájt, tele volt sebekkel, a farkán rengeteg kezeletlen seb volt. A kutyával éveken keresztül alig foglalkozott a gazdája. Aznap amikor gazdája magára hagyta, minden megváltozott.

Az idős kutyát egy zacskóban találták meg

Mivel már nem akart gondoskodni a kutyáról, bevitte őt egy állatmenhelyre, az Egyesült Államokban lévő Dél-Karolina államban.

Ekkor jelent meg Backie életében Kelly Smicek. Közelebbről is megnézte, ki lehet az a kutya, akit egy műanyag zacskóban hoztak be az állatmenhelyre.

Blackie fáradt szemeiben Kelly meglátta a szeretetet. A nő nem tudta otthagyni a kutyát, azonnal beleszeretett. Meggyőzte férjét Andy Smiseket, hogy vegyék magukhoz a kutyát.

Nem kellett őt igazán meggyőzni erről mert ő is nagy állatbarát volt. A pár együtt alapította a Frosted Faces Foundation állatmentő alapítványt. Kimondottak idős beteg, ellátásra szoruló kutyákkal foglalkoztak.

“Az idősebb állatokért, akiknek élete veszélyben van.” – írják  magukról a Facebook oldalukon.

Tehát pontosan a Blackiehez hasonló kutyákkal foglalkoznak, akiket gazdájuk elhagyott, vagy bevitt a menhelyre és még arra sem volt hajlandó, hogy valamennyi anyagi segítséget adjon a kutya kezeléséhez.

Nézd csak meg, hogy néz ki szegény kutya farka. Majd megszakad a szívünk, ha ezt látjuk és ugyanakkor mérgesek is vagyunk. Hogyan lehet így bánni egy állattal!

Mikor Blackie megérkezett a Kelly és Andy által vezettett állatmenhelyre, azonnal gondozásukba vették. Azonnal megnyírták, rendes ételt kapott és az állatorvos is alaposan megvizsgálta.

“Blackie annyira kicsi, meg szeretnénk őt óvni minden bajtól. Sokat figyel minket, és biztatásra vár. ” -írta Kelly a Facebook-on.

Az idős kutyát egy zacskóban találták meg

A vizsgálat kimutatta, hogy a kutyusnak rákos daganata is van. Ezt a szép 10 éves kutyát egész életében elhanyagolták – ez volt az állatorvos vizsgálatának az eredménye.

Sajnos a kutyus farkát amputálni kellett. Ami viszont nagyon jó hír volt, hogy a rákos betegség nem volt áttétes. Blackie a műtét után hamar erőre kapott.

Most már jól érzi magát, vidám kutya. Szeret szaladgálni, játszani és életkedve is visszatért.

Most Kelly és Andy új családot keres számára. Az állatorvos szerint a kutyának még három-négy éve van hátra.

Április 29,-én pedig megtörtént a csoda, az új család magával vitte Blackiet otthonukba.

Kelly és Andie tette fel ezt a képet és azt írták mellé, hogy a kutya olyan, mint egy tűzgolyó. Tele van energiával.

Az idős kutyát egy zacskóban találták meg

A tulajdonosok új nevet is adtak neki, Bettynek nevezték el. A kutyus most nyugdíjas éveit egy kedves szerető családban töltheti. Reméljük, hogy hamar beilleszkedik a családba és jól érzi ott magát.