Az elefánt üldözi a biciklist

Az elefánt üldözi a biciklist, de nézzétek mi jelenik meg a kép jobb oldalán

Az elefántok a világ eggyik legszebb és legokosabb állatai. Sok tudós gondolja úgy, hogy az érzelmi intelligenciájuk majdnem megegyezik a miénkkel. Az alábbi videó nagyon jól bizonyítja ezt az állítást. Akinek van gyermeke, az jól tudja hogy bármit képesek vagyunk megtenni a védelmük érdekében. A videóban látható anyaelefánt is a családját védi, amikor megpróbálja elkergetni a biciklist.

Sokan gondolnák, hogy ez az állat teljesen össze van zavarodva, de ez nem igaz. Néhány másodperc múlva meglátjuk, hogy miért döntött így az elefántmama. Azért kergette el az arra járó biciklist, hogy a családja biztosnágosan át tudjon kelni az úttesten. Miután végzett a biciklissel visszáb sétál, és szól a többi elefántnak hogy nyugodtan elindulhatnak. Ekkor pillanthatjuk meg a családot, akit csak védeni próbált az anyaelefánt.

Ez is jó példája annak, hogy az állatok gyakran okosabbak mint amilyennek mi azt elsőre gondolnánk. Ha szerinted is szívmelengető felvételt láthatunk, akkor oszd meg barátaiddal és ismerőseiddel!