Az éhező kutya egy ajtóhoz vezeti a férfit

Az éhező kutya egy ajtóhoz vezeti a férfit. Amit ott talál attól meghasad a szívünk!

A new Orleans-i állatmenhely dolgozói egy éhező kutyával találkoztak az utcán, aki egy bevásárlóközpont körül bóklászott. Külseje alapján egy szoptatós anyakutya, aki valahol várhatnak a kölykei. A kutyus nagyon barátságos volt az emberekkel, mindenkihez odament akihez csak tudott. A menhely dolgozói odahívták magukhoz, hogy majd segítenek rajta, de az anyakutya egy házhoz vezette őket. A munkatársak teljesen ledöbbentek, mert előre úgy tűnt hogy ez egy kóbor kutya.

Az anyakutya végül elvezette őket a kölykeihez, hogy segítsenek rajta. A házban lakott egy Rumbo nevű férfi, aki elmondta hogy nem az ő kutyája – a gazdi épp börtönben van. Rumbo nem szerette volna, hogy elvigyék a kiskutyákat, de a menhely dolgozói meggyőzték őt arról, hogy náluk sokkal jobb helyük lesz.

Végül az anyakutyát kölykeivel együtt elszállították magukhoz, ahol megfelelő gondoskodásban lesz részük. Nagyon rossz érzés látni, hogy vannak még olyan kutyák akik ilyen borzalmas körülmények között élnek. Ez a történet szerencsére jól végződött, reméljük mindannyian szerető családra lelnek.