Az anyuka bemutatja az újszülött babát a két boxernek

Az anyuka bemutatja az újszülött babát a két boxernek – Így reagál a két kutya

A videóban szereplő szülők csupán pár napja hozták haza újszülött kisbabájukat a kórházból. Úgy gondolták itt az idő, hogy végre bemutassák őt a két kedvecüknek. A boxer kutyák már akkor meg szerették volna ismerni a csöppséget, amikor ő még anyuci hasában volt. A nagy találkozást alaposan megtervezték a szülők, nehogy valami gond legyen. Először csak az egyik kutyust hívták be a szobába, akinek megmutatták a kisbabát.

Utána következett a másik eb, akinek szintén megmutatták a csöppséget. Végül pedig mind a ketten bemehettek és így együtt lehetett a család. A kutyák nagyon örültek az új családtagnak: érdeklődően szagolgatták meg a pólyát, majd leültek mellé és boldogan nézték őt.

A pár ellátta pár jó tanáccsal az internet népét, amiket most megosztunk veletek. Először is a legfontosabb, hogy engedjük kutyánknak a szaglászást. Hagyjuk, hogy megszagolja a kisbabát. De az is fontos, hogy a találkozás alatt simogassuk kedvencünket, így szeretve érzi magát és nem fog féltékeny lenni a picire.