A tinédzsereket kóbor kutyák veszik körül, aztán gyorsan kiderül, hogy segítségért jöttek

Két tinédzser éppen az otthonukhoz közeli, elhagyatott víziparkot vette szemügyre, amikor néhány kóbor kutya közeledni kezdett feléjük. A fiúk éppen egy videót rögzítettek az ott tapasztaltakról, amikor a kutyák odaszaladtak hozzájuk. Láttak valami mozgást a távolban, de nem voltak benne biztosak, hogy mi lehet az.

Amint a fiúk meghallották, hogy valami csapkod a vízben, a két másik kutya visszarohant a zűrzavar helyszínére, odavezetve a tinédzsereket.

A tinédzsereket kóbor kutyák veszik körül

A srácok észrevették, hogy egy kutya beleesett a vízicsúszda medencéjébe, ahonnan nem tudott kimenekülni. Nagy valószínűséggel inni szeretett volna a vízből, amikor véletlenül beesett és ott ragadt.

Azért nem tudott kimászni onnan, mert nem tudott hol megkapaszkodni a mancsaival, hiszen a régóta benne álló víz miatt a medence széle nagyon csúszós volt. Az egyik tinédzser letette a kamerát, és odaszaladt a csúszdához, hogy kihúzza a vízből a bajbajutott kutyát.

A tinédzsereket kóbor kutyák veszik körül

A legjobb rész az a videón, amikor a két másik kutya boldog reakcióját láthatjuk, hogy sikerült megmenekíteniük barátjukat. Össze-vissza ugráltak örömükben, nyilván azt hitték, hogy a barátjuk ott fog meghalni a vízicsúszda medencéjében.

Amikor a két tinédzser felidézte a történteket a felvétel közben, elmondták, hogy bele sem mernek gondolni, mi lett volna, ha akkor nincsenek ott. Kész szerencse, hogy éppen azon a napon mentek a víziparkba forgatni, amikor a baleset történt, habár azt nehéz megmondani, hogy a kutya igazából mióta küzdhetett a vízben.

A tinédzsereket kóbor kutyák veszik körül

Elég egyértelmű, ha a fiúk nem érkeztek volna időben, a kutya megfulladt volna. Szegény kutya egyfolytában csapkodott a vízben, hogy a felszínen tartsa magát, nem volt lehetősége egy pillanatra sem megpihenni. Egy igazán szívmelengető felvételt sikerült kameravégre kapniuk, amit fel is töltöttek különböző oldalakra, mint például a YouTube.

Ha ez a két tinédzser nem forgatott volna az elhagyatott víziparkról filmet, akkor ez az eset sokkal rosszabbul végződhetett volna. Szerencsére, jókor voltak jó helyen, nekünk pedig abban a szerencsében van részünk, mindezt megnézhetjük, mert sikerült az egész akciót filmre venniük