A nő azt hiszi egy halott kutyát lát az út mellett

A nő azt hiszi egy halott kutyát lát az út mellett – közelebb megy és rájön a szörnyű igazságra!

Sokszor hallottuk már, hogy a kutya az ember legjobb barátja. Ezt mi is így gondoljuk, de sokszor nem érdemli meg az emberiség ezt az önzetlen barátságot. Néhányan úgy bánnak a kutyákkal, mint egy szemétkupaccal: magukra hagyják, kidobják őket az utcára, rosszabb esetben bántalmazzák is szegény állatot.

Szerencsére az állatszerető emberek többen vannak és van, aki készen áll segíteni a bajbajutott állatokon. Judy Obregon Rossell is egy ilyen segítőkész személy. Texasban van egy olyan hely, ahol az átlagosnál is több kutyát dobnak ki a gazdik és Judy rendszeresen ellátogat ide. Van amikor éppen időben érkezik, de sajnos előfordul, hogy túl későn.

Az egyik alkalommal időben érkezett a helyszínre és észrevett egy földön heverő kutyát. Először azt hitte  az eb halott, de amikor közelebb ment, akkor látta meg a kutya szörnyű állapotát.

A nő azt hiszi egy halott kutyát lát az út mellett

Az aprócska kutyus csak éppen, hogy életben volt: a koponyája be volt törve és az egyik lábát is eltörték.

“Fogalmunk sincs mi történhetett vele, de biztos sok szörnyűségen ment keresztül” – mesélte Judy.

Nagyon sok elhunyt kutyát találtak már ezen a környéken, de Mercy-hez éppen időben érkeztek. A kutyus kezelése elég drága volt, de a lánynak sikerült egy segélyszervezet segítségével elegendő pénzt összegyűjteni.

“Mercy egy iszonyatosan kedves kutyus, nem bírom megérteni a volt gazdáját, hogy miért dobta ki ezt az imádni való kutyát. El sem tudom képzelni mit érezhetett Mercy, amikor kihajították az autóból.” – mondta Judy.

A nő azt hiszi egy halott kutyát lát az út mellett

A lány elmondta még, hogy számos megvert kutyát dobnak itt ki, akiket gazdája aztán az árokba dob. A lány összefogott a helyi állatvédő szervezettel és a lehető legtöbb kutyát próbálják megmenteni, majd szerető családot találni nekik.

Mercy megmentését itt tudjátok megnézni: figyeljétek mennyire örül, amikor egy barátságos ember közelít felé.

Ez a hölgy abszolút megérdemli a dicséretet! Kérünk oszd meg ezt a cikket a Facebook-on, ha Te is így gondolod!