A nő a sárban ül haldokló lovával

A nő a sárban ül haldokló lovával. Ezután teljesen váratlan helyről érkezik a segítség!

Senkinek nem kívánunk olyan borzalmat, mint amit ez a nő élt át: a lova menthetetlenül feküdt a sárban, ahonnan nem bírt kiszabadulni és egyre lejjebb süllyedt. Az eset Ausztráliában történt ahol Nicole Graham lányával közösen lovagolt a szépséges tengerparton. Szinte minden héten kijönnek ide, már nagyon rutinosak – de ez az eset nekik is új volt.

A homokos talajban elkezdtek süllyedni és olyan volt, mintha nem tudnák megállítani. Nicole lányának sikerült kimentenie a saját lovát, de az ő lova sokkal lejjebb süllyedt, így őt nem bírták kihúzni. Nicole nagyon megijedt, azt hitte végleg elveszti a lovát. Több órán keresztül próbálták kimenteni az állatot, de nekik ez nem sikerülhetett.

Nagyon kétségbe voltak esve, de végül jött a segítség. Egy helyi farmer látta meg a lányokat és a bajbajutott állatot, ezért azonnal a segítségükre sietett. Végül már kiértek az állatmentők is, így közösen sikerült kimenteni a bajba esett lovat. Hevederek és egy traktor segítségével tudták csak kihúzni a futóhomok szerű talajból a hatalmas állatot.