A kutyát elválasztották a tehéntől, aki felnevelte

A kutyát elválasztották a tehéntől, aki felnevelte, de újra találkoztak és kamerára rögzítették a nagy találkozást

Amikor Rookie-t befogadták, azonnal szoros kapcsolatot alakított ki az emberekkel, de volt egy lény a családban, aki még az embereknél is jobban ellopta Rookie szívét, ez pedig a család tehene volt. A gazdik nem akartak hinni a szemüknek, amikor meglátták, hogy ez a csodálatos duó milyen könnyen, milyen szoros barátságot alakított ki egymással. A tehén annyira a szárnyai alá vette a kutyát, hogy szinte már az anyjává vált – gyakran nyalogatta és ölelgette Rookie-t, legtöbbször pedig együtt is aludtak. Egy nap azonban a családnak el kellett adnia a tehenet, ez pedig nem meglepő módon óriási csapást jelentette a kutyus számára.

A kutyát elválasztották a tehéntől, aki felnevelte

Sajnos a család többé nem engedhette meg magának a tehéntartást, ezért Rookie legjobb barátjának mennie kellett. Ettől a kutya teljesen összetört. Ugatott, sírt és órákat várt a pajta ajtaja előtt, azt remélve, hogy legjobb barátja visszatér.

A kutyát elválasztották a tehéntől, aki felnevelte

Rookie egy nap távoli hangot hallott, ezért kiszökött az utcára és addig követte, míg újra meg nem látta a legjobb barátját – kiderült, hogy a tehén továbbra is ugyanabban a faluban él, csak egy másik pajtában. A kutya nagyon boldog volt a találkozástól, ám ez nem tartott sokáig. Gazdái azonnal keresni kezdték az elszökött kutyát, és amint megtalálták, egy gyors leszidást követően ismét hazavitték. A kutya állapota ekkor ismét romlani kezdett, nem evett, nem ivott, nagyon szomorú volt, hogy ismét el kellett válnia a barátjától.

A kutyát elválasztották a tehéntől, aki felnevelte

A család nem bírta tovább nézni az üres szemekkel legjobb barátja visszatérését váró kutyát, ezért rájöttek, hogy nem maradt más választásuk: Rookie egyszerűen nem választható el a legjobb barátjától, ezért minden anyagi nehézség ellenére kénytelenek voltak visszavásárolni a tehenet. A nagy találkozás pillanatát pedig kamerára rögzítették: