A férfi megmentette a bajba esett hattyú életét

A férfi megmentette a bajba esett hattyú életét. A madár csodálatos módon hálálja ezt meg!

A hattyúk nem a legbarátságosabb állatok közé tartoznak, a területük óvása érdekében mindent megtesznek és ez egy kicsit félelmetessé teszi őket. Aki járt már a Balatonon, az pontosan tudja, hogy milyen veszélyesek is lehetnek. De ez a megmentett hattyú a kivételek közé tartozik.

A férfi megmentette a bajba esett hattyú életét

Természetüknél fogva tartanak az emberektől és védik tőlük a területüket, de amikor megnyugszanak és a bizalmukba fogadnak, annál nincs jobb érzés a földön. Néhány évvel ezelőtt Wiese az Egyesült Királyságbeli Abbotsbury Hattyútenyésztő telepet látogatta meg, ahol belefutott egy hattyúba, aki nekirepült és felakadt egy drótkerítésen.

A riporter szerencsére időben észrevette a hattyút, de az állat így is megsérült.

A férfi megmentette a bajba esett hattyú életét

“Amikor letettem magam mellé, szinte éreztem a szívverését. Elengedte magát és a nyakán könnyedén körém csavarta.” – mesélte Wiese az ABC Harekenek.

“Csodálatos érzés, amikor egy állat teljes mértékben megbízik benned és elképesztő volt látni, amikor rájött hogy nem akarod őt bántani.” – folytatta.

A férfi megmentette a bajba esett hattyú életét

Ha észreveszünk egy bajbajutott állatot, a lehetőségeinkhez képest mindig segítsünk rajtuk! Ha pedig mi nem tudjuk őt megmenteni, akkor hívjunk szakszerű segítséget.