A férfi egy halott rókát talál az út szélén. De 8 órával később hatalmas meglepetés éri!

Elveszíteni valakit, függetlenül attól, hogy emberről vagy állatról van szó, mindig fájdalmas. Néhány ember könyebben megbírkózik a fájdalommal, de ez nem azt jelenti, hogy ők nem érzik ugyan úgy a fájdalmat. Egy férfi éppen a munkahelyére igyekezett kerékpárjával, amikor egy erdős résznél észrevett valamit az út szélén.

A férfi egy halott rókát talál az út szélén

Úgy tűnt, hogy egy gyönyörű róka volt az, akit elütött az autó és úgy tűnt sajnos nem éli túl a balesetet. A férfi nagyon szomorú volt, de tudta, hogy nem tehet érte túl sokat. A férfi készített pár képet, amit feltöltött az internetre és leírta mellé a gondolatait.

De ekkor még nem sejtette, hogy később hatalmas meglepetés fogja őt érni.

A férfi egy halott rókát talál az út szélén

“Mikor ma reggel a városba vezető úton kerékpároztam, észrvettem az út szélén egy elütött rókát. Az állat egész teste reszketett, szemei már csak lassan nyitódtak és csúkódtak, szíve pedig majdnem kiugrott a helyéről. Mindössze csak segíteni akartam neki, de tudtam hogy az életét már nem menthetem meg.

Leültem mellé, hogy legyen egy kis társasága az utolsó perceiben, szerintem ezt mindenki nagyra értékelné, ha ebben a helyzetben lenne. Nem sokkal később a szeme örökre lecsukódott, a teste már nem reszketett. Ahogy utoljára megsimogattam a fejét, hogy megnyugtassam, szó szerint láttam az utolsó szívverését. Nyugodj Békében kis róka, hiányozni fogsz a világnak.”

Letelt a munkaidő és 8 órával később a férfi ugyan azon az úton ment haza. Amikor ahhoz a szakaszhoz ért, ahol a sérült rókával találkozott, teljesen megdöbbent. A kis róka életben volt! Az állat a saját lábain állt és sokkal egészségesebbnek tűnt, mikor eddig. De a sérülései miatt még mindig sürgős orvosi ellátásra szorult.

A férfi óvatosan felvette őt és hazavitte magához. Otthon adott neki inni, majd azonnal elvitte őt a helyi állatkórházba. A róka számos kezelést kapott és az orvos megnyugtatta a férfit: a kis állat túl fogja élni a sérüléseit. Reméljük, hogy minél hamarabb felépül a kis fickó! A túlélés akarata sokkal erősebb, mint gondolnánk – még az állatoknál is!