A cicák szuperhőse: Az 5 éves kisfiú jelmezt ölt, hogy megmentse őket!

Egy igazi hősre mindenkinek szüksége van, és ez alól a kóbor macskák sem kivételek. A Philadelphiában élő, 5 éves Shon Griffint családja Catmannek, azaz Macskaembernek hívja, hogy miért, arról a fiú nagynénje, Kris Papiernik mesélt.

Kris és vőlegénye már évek óta foglalkoznak kóbor macskák mentésével és befogadásával. Az összegyűjtött cicák, a Kolony Cats között azonban akadt egy, amelyik sehogyan sem akart együttműködni velük. Bug tiltakozott az ivartalanítás ellen és felvételeket sem lehetett készíteni róla.

Bármit próbáltak, nála semmi nem működött. Kris unokaöccse azonban egy pillanat alatt különleges kapcsolatot alakított ki az akaratos cicával, ezért megkérték, hogy segédkezzen náluk. A macska azonnal elfogadta, rögtön odament Shonhoz, a lábához dörzsölőzködött és azt is megengedte, hogy a kisfiú szeretgesse őt.

Ekkor kapta Shon a megtisztelő Catman nevet. Rendszeresen látogatja a macskákat, mégpedig szuperhős jelmezében. Eteti őket és játszik velük, segít, ha a felnőttek nem boldogulnának velük. Az állatok pedig csak úgy tapadnak rá, még a legmogorvább macska sem képes ellenállni az elbűvölő kisfiúnak.

Kris szerint ehhez a macskához senki nem érhet hozzá, mert azonnal karmol. Éppen ezért volt hihetetlen látni azt, hogy Shon egyből megfoghatta, fel is emelhette. Mintha csak varázsereje lenne a cicákhoz.

A környékbeli cicák már tudják, ha az utcán kóborolnak, éhesek és fáznak, azonnal hívhatják Catmant!

Szerinted is dicséretre méltó a kisfiú cselekedete? Ha igen, akkor oszd meg ezt a cikket barátiddal és ismerőseiddel a Facebook-on.