A cica odalopakodik a csecsemőhöz

A cica odalopakodik a csecsemőhöz – nem fogod elhinni, hogy mit tesz vele!

Vannak olyan szülők a világon, akik a gyermekvállalás előtt már nevelnek egy “teremtést”, mégpedig egy kedvencet, ami úgy hozzánőtt a szívükhöz, hogy gyakorlatilag gyermekükként kezelik őt. “Tegye fel a kezét, aki magára ismert ebben a mondatban.” 🙂

Amikor egy állatbarátnak gyermeke születik, természetesen ő lesz számára a legelső és kedvencét is másként fogja ezután kezelni. De mi van akkor, amikor ez a házi kedvenc találkozik az első szülött gyermekkel?

A cica odalopakodik a csecsemőhöz

Nos, az alábbi videó az ilyen eseteket mutatja be! Ilyenkor szokott történni az a bizonyos csoda, amitől minden érző szív meghatódik. Azt tudni kell, hogy egy állat önszántából sosem bántana egy gyermeket, hiszen érzik rajtuk az ártatlanságot. Mint ahogy az alábbi videóból is kiderül, ilyenkor inkább a védelmező és gondoskodó énjük bújik elő.

A cica odalopakodik a csecsemőhöz

Természetesen rengeteg szülőnek van kételye afelől, hogy jó ötlet-e gyermekét ilyen közel engedni egy kutyához, vagy egy macskához.

Sokan a kórokozók és a fertőzések miatt aggódnak, de meg kell hogy nyugtassunk, ha az állat teljesen egészséges, akkor nincs veszéllyel a kisbabára.

Íme a videó, amiben a cicák egyenes rajonganak az új családtagért:

Ha Te is úgy gondolod, hogy az állatok jó hatással vannak a gyermekekre, akkor kérünk oszd meg ezt a cikket barátaiddal!