A búvár nem érti mit akar tőle a fóka

A búvár nem érti mit akar tőle a fóka, amíg az állat egyszer csak el nem kapja a kezét

Gary Grayson minden bizonnyal élete legkülönlegesebb pillanatát élhette át az Egyesült Királyságokhoz tartozó Scilly szigeteknél. Erre a szigetcsoportra előszöretettel járnak az angol búvárok, mert nagyon különleges és gyönyörű állatvilággal rendelkezik. A férfi búvárkodni indult pár barátjával és hirtelen két szürke fóka bukkant fel mellettük.

Hihetetlen, de a fókák egyáltalán nem voltak félénkek, sőt az egyik odaúszott Garyhez és megérintette az orrát. A búvár nem tudta elképzelni mit akarhat tőle a barátságos főke, de amikor kinyújtotta a kezét, a fóka megfogta azt és rátette a hasára. A szerény állat csupán egy kis simogatást akart magának amit végül meg is kapott. Nézzétek mennyire élvezi a kényeztetést a vad fóka.

Ez a videó is jól bizonyítja, hogy még a vadon élő állatoknak is szükségük van néha egy kis emberi törődésre. Ki gondolta volna, hogy ez a fóka ilyen barátságosan fogja megkérni a búvárt egy kis has simogatásra. Nagyon aranyos, ahogy kiélvezi a férfi társaságának minden másodpercét.