A bébi elefántot elhagyta a csordája

A bébi elefántot elhagyta a csordája. De minden megváltozik, amikor találkozik egy különös baráttal!

Minden bizonnyal az állatvilág egyik legkülönlegesebb barátságot mutatjuk most be Nektek! A történet egy bébi elefánttal kezdődött, akit a csordája magára hagyott.

Az elefántok híresek az összetartásukról, soha nem hagyják egymást hátra. Most azonban mégis megtörtént: a kis elefánt sokat betegeskedett, így a csorda úgy döntött hátra hagyja őt.

A bébi elefántot elhagyta a csordája

A magára maradt elefántot végül egy dél-afrikai árvaházba szállították, ahol megvizsgálták őt. Ekkor derült ki, hogy Ellie-nek bizony nagyon súlyos az állatota, ami befolyással lehet a vérellátására is.

Egy ideig úgy tűnt, hogy nem fogja átvészelni a betegséget.

Az élni akarásának köszönhetően sikeresen felépült, de nagyon magányos volt a csorája nélkül. Ekkor lépett közbe egy váratlan barát, aki végül elhozta Ellie számára a boldogságot.

A bébi elefántot elhagyta a csordája

Duma, az ex rendőrkutya volt az aki felkarolta Ellie-t és a bizalmába férkőzött. A két állat azóta elválaszthatatlan lett, és rengeteg időt töltenek együtt – közösen játszanak, alszanak és esznek. Nézd meg a kettejük közötti csodálatos barátságot, és ha tetszett, oszd meg barátaiddal is!