5 éve tűnt el a család kutyája

5 éve tűnt el a család kutyája, majd csodával határos módon visszatért

Egy család történetének szenzációját élhette meg, amikor felfedezték, hogy mindenki kedvenc kutyája – akinek már több mint 5 éve veszett nyoma – egyszer csak felbukkant egy állatmenhely közelében.

A bájos és meglepő eseményt a Guilford megyei állatmenhely tette közzé a Facebook-oldalán. A menhely így nyilatkozott a kutya váratlan felbukkanásával kapcsolatban:

“Nem is lehetnénk ennél boldogabbak!”

A szívmelengető képeken – melyeket a Guilford menhely tett közzé jól látszik – hogy a család elolvad a boldogságtól a régi “rokon”-t látva.

5 éve tűnt el a család kutyája

A csodálatos találkozás augusztus 16-án kezdődött, amikor Zoey-t kóborként bevitték a menhelyre. A Guilford menhely szerint a kutyának ugyan volt chipje, azonban nem volt regisztrálva a rendszerben, így a gazdik megkeresése igazi kihívás lett az ott dolgozók számára.

A menhely munkatársai szorgosan dolgoztak az ügyön; telefonáltak és felkerestek más állatmenhelyeket és klinikákat, annak érdekében, hogy meghatározhassák, hol helyezték be eredetileg a chippet.

5 éve tűnt el a család kutyája

A hívások sorozatát követően a menhely végül megtudta, kik lehetnek Zoey tulajdonosai, és rögtön fel is keresték őket.

A család legnagyobb döbbenetére megszólalt a telefon és az állatmenhely szólt bele: a kutyusotok nálunk pihen és jól van.

5 éve tűnt el a család kutyája

A szülők gyermekeikkel végül elindultak Zoey-hoz, hogy ismét boldogan együtt lehessenek, mi több élvezhessék a sok régi és új emléket.